Kop van Noord-Holland

Online bijeenkomst voor ouders/opvoeders

Den Helder – De landelijke Week van de Opvoeding is dit jaar van 4 tot 10 oktober, deze heeft als thema “Vertel eens…” Dit thema is een uitnodiging om het gesprek met elkaar aan te gaan. Tijdens de Week van de Opvoeding worden door het hele land activiteiten georganiseerd rond het thema.

GGD Hollands Noorden organiseert donderdag 7 oktober dan ook de online bijeenkomst “Vertel eens!” Dit gaat over hoe verhalen de band in een gezin versterken. Tijdens deze online bijeenkomst laat Steven Pont (ontwikkelingspsycholoog en opvoedcoach) deelnemers zien hoe zij met gesprekken, (familie)verhalen en luisteren de band met hun gezin en familie versterken.

Er worden tips en voorbeelden gegeven over hoe met elkaar in gesprek te gaan en door de verschillende levensfasen van kinderen (0-18 jaar) gelopen. Daarnaast is het doel om erachter te komen wie de deelnemer wil zijn als ouder/opvoeder. Daarnaast wordt er ingegaan op het belang van familietradities en geschiedenis voor het versterken van de band in het gezin.

Datum, tijd, locatie en kosten
Datum: Donderdag 7 oktober 2021
Tijd: 20.00 -21.15 uur
Kosten: Kosteloos
Spreker: Steven Pont, ontwikkelingspsycholoog, opvoedcoach en bekend van het tv-programma De Opvoeders en columns.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden via www.ggdhn.nl/cursussen

Wie naar aanleiding van de online bijeenkomst nog vragen heeft kan bellen met GGD HN, telefoon 088-01 00 550, voor het maken van een (online) afspraak met een opvoedadviseur. Mailen kan ook via positiefopvoeden@ggdhollandsnoorden.nl. Meer informatie over opvoeden is te vinden op de website: www.positiefopvoeden.nl regio Noord-Holland-Noord en www.ggdhollandsnoorden.nl.

Deze bijeenkomst wordt mogelijk gemaakt door de gemeenten in de regio Alkmaar, Kop van Noord-Holland en West-Friesland en de GGD Hollands Noorden.

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (21). Ik ben werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business. Ik ben bereikbaar via leanne@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button