Hollands KroonVideoZakelijk

Succesvolle banenmarkt in manege Wironruiters (video)

Advertentie:

Hippolytushoef – Ongeveer elf werkgevers van uiteenlopende bedrijven presenteerden zich afgelopen zaterdag in de manege van de Wironruiters aan de Lonjeweg. Voor diegene die op zoek is naar een geschikte baan was het nu de uitgelezen kans zichzelf te oriënteren bij verschillende werkgevers.

De werkzoekenden en diegene die wilde switchen van baan konden vragen stellen en hiervan werd gretig gebruik gemaakt. Ronne Wierdsma van de Wironruiters is initiatiefnemer van het geheel. De vereniging was op zoek naar financiën om de binnenbak van de manege te vernieuwen en zij wilden niet hun hand ophouden voor geld. Om toch aan geld te komen kwam het idee van een banenmarkt, waarbij bedrijven die personeel zoeken zich konden aanmelden.

Of het volgend jaar een vervolg krijgt, hangt grotendeels van de bedrijven af. De Wironruiters staan er zeker positief tegenover.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

1 reactie

Wellicht ook interessant

Back to top button