Den HelderSport

FC Den Helder bekert door

Adverentie

Den Helder – FC Den Helder heeft zich geplaatst voor de volgende ronde in de KNVB Beker. De ploeg van trainer Ben de Visser was met 1-4 te sterk voor SV Koedijk.

Den Helder zette de tegenstander vrijwel direct onder druk, al zou het nog geruime tijd duren voor de bezoekers een goede kans wisten te benutten. Na een goed opgezette aanval kon de snelle en balvaardige Kenny Gerssen de openingstreffer maken. Tien minuten later werd het gelijk, al was dat volgens FC Den Helder niet helemaal terecht. Zij vonden namelijk dat het buitenspel was. De scheidsrechter ging de discussie niet aan en keurde het doelpunt goed.

Dat deerde FC Den Helder niet. In de tweede helft kon Max Snippe zijn team namelijk al snel op 1-2 brengen. Toen Mexx Bais daarna ook trefzeker was, kon de Visser rustig op de bank gaan zitten. “Het moest wel vreemd lopen als we deze voorsprong nog uit handen zouden geven”, aldus de Visser. “We hebben de wedstrijd rustig uitgespeeld. Het is een goede zaak dat Gerssen nog een keer kon scoren.” Het bekertoernooi maakt nu even plaats voor de competitie. FC Den Helder start het seizoen 24 september uit tegen sv Enkhuizen. De Visser kijkt met een goed gevoel uit naar de wedstrijd: “Iedereen is fit en we voelen dat we in staat zijn om er een heel fijn seizoen van te maken.”

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button