Hollands KroonSport

Hardwerkend CV Wieringermeer beloond met overwinning

Advertentie:

Slootdorp – CV Wieringermeer heeft zondag met 2-0 afgerekend met het fysiek sterke Waterloo. Het team van trainer Patrick van Bunderen bleef hard werken en hield het hoofd koel.

Na een slordig begin waarin Waterloo verzuimde om te scoren, kwam de thuisploeg beter in de wedstrijd. Na negen minuten werd het 1-0 via Kevin de Bruin. Het voorbereidende werk werd gedaan door de snelle Justin Voorsluijs. Van Bunderen: “Toen hadden we moeten doordrukken. We bouwden verschillende mooie aanvallen op, maar het lukte niet met de afronding.”

Na een stevige overtreding viel doelpuntenmaker de Bruin uit met een knieblessure in de 25e minuut. “Het zag er ernstig uit”, vertelt van Bunderen. “We waren hierdoor van slag. Het is nog niet bekend hoe het nu met De Bruin is.”

Fysiek
In de tweede helft bleef de thuisploeg slordig spelen, maar bleef het door hard werken toch de bovenliggende partij. Waterloo bleef heel fysiek spelen, maar de jonge tegenstander  ging daar verstandig mee om. Vijf minuten voor tijd werd het duel eindelijk beslist. Na een mooi opgezette aanval tussen Bart Ridder en Remco Perton werd de bal scherp voorgegeven. De bal kwam uiteindelijk bij Thijs Boersma, die op fraaie wijze de 2-0 op het scorebord zette. “De overwinning kon niet meer uit handen  gegeven worden”, vertelt van Bunderen. “Het geeft een goed gevoel om deze bekerpoule met twee overwinningen op rij af te sluiten. Zaterdag 23 september start de competitie voor ons met een uitwedstrijd tegen Sporting Krommenie.”

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button