Den HelderUitgaan

Wandeling door strand, bos en duinen op 30 september

Adverentie

Kop van Noord-Holland – Landschap Noord-Holland organiseert zaterdag 30 september een speciale wandeling voor natuurliefhebbers. Bij deze excursie van ongeveer vijftien kilometer gaan de lopers door een groot deel van de aaneengesloten gebieden van het Noord-Hollands landschap.

Een natuurgids van Landschap Noord-Holland neemt de wandelaars mee langs de Noordduinen, Grafelijkheidsduinen, Mariëndal, Refugium en strand en bos. Onderweg wordt alles verteld over de gebieden tussen Julianadorp en Den Helder. Onderweg zal in een redelijk tempo worden gelopen, maar uiteraard worden drink- en eetpauzes ingelast.

Landschap Noord-Holland roept op genoeg drinken en eten mee te nemen voor onderweg. De wandelaars gaan over de normale paden en een deel voert langs de kustlijn. Geadviseerd wordt om goede wandelschoenen en (regen)kleding aan te trekken en een verrekijker mee te nemen. De wandeling is met name geschikt voor wandelliefhebbers vanaf twaalf jaar. Reserveren kan via de website van Landschap Noord-Holland. Ter plekke aansluiten is niet mogelijk.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button