Kop van Noord-Holland

Wonen Plus Welzijn zoekt vrijwilligers

Adverentie

Kop van Noord-Holland – Wonen Plus Welzijn (WPW) maakt meedoen in de samenleving en zelfstandig blijven wonen mogelijk door, samen met een grote groep enthousiaste vrijwilligers, ondersteuning te bieden aan een ieder die dit wenst of nodig heeft. Voor de dienst individuele welzijnsondersteuning zijn zij op zoek naar versterking.

Deze rol is geschikt voor mensen die het leuk vinden om regelmatig bij iemand op bezoek te gaan. Daarbij hoort bijvoorbeeld een praatje maken, samen fietsen, een wandeling maken of een spelletje doen. “We nodigen je graag uit en door middel van een persoonlijk gesprek maken we kennis en bekijken we wat goed bij je past”, meldt Wonen Plus Welzijn. “Een goede match tussen de persoon die om hulp vraagt en jou als vrijwilliger is waar wij ons voor inzetten.”

Vrijwilligers ontvangen een reiskostenvergoeding. Daarnaast krijgen zij deskundige begeleiding en persoonlijke aandacht vanuit de organisatie. Iedereen die actief is bij Wonen Plus Welzijn, is welkom bij informatieve en gezellige bijeenkomsten. Tenslotte ontvangen alle vrijwilligers met enige regelmaat een leuke attentie als dank voor de inzet.

Aanmelden
Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Amber Weijers of Jennifer Schneijder op telefoonnummer 0224-273140. Aanmelden kan via het servicepunt: 0224-291042 of e-mail naar schagen@wonenpluswelzijn.nl.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button