Nieuws

Taalvrijwilligers gevraagd bij School 7

Advertentie:

In School 7 Den Helder vindt op woensdag 6 november een informatiemarkt plaats van 15.00 tot 19.30 uur. Diverse organisaties geven informatie over de mogelijkheden om als taalondersteuner aan de slag te gaan.

Voorlezen aan jonge kinderen of een vluchteling met de Nederlandse taal helpen. Er zijn in Den Helder uiteenlopende mogelijkheden om als taalondersteuner aan de slag te gaan. De volgende organisaties zijn aanwezig om meer over hun activiteiten te vertellen: Humanitas , ROC Kop van Noord-Holland, Vluchtelingenwerk, Internationaal Vrouwen Centrum Den Helder, het COA Den Helder en KopGroep Bibliotheken.

Stichting Lezen & Schrijven geeft om 15.30 uur een voorproefje van de Basistraining voor Taalvrijwilligers. De toegang is gratis en aanmelden hoeft niet.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button