Hollands KroonPolitiek

Digitale bijeenkomst kerken in Hollands Kroon

Advertentie:

Hollands Kroon – Hollands Kroon is bezig met het ontwikkelen van een visie voor de kerkgebouwen in de gemeente. Inwoners die willen meedenken over de toekomst van de kerken worden uitgenodigd om deel te nemen aan een digitale kennismaking. Deze vindt plaats op woensdag 27 oktober van 19.30 tot 20.30 uur.

De gemeente heeft het platform ‘De Kerkvernieuwers’ ingeschakeld voor de bijeenkomst. Tijdens de digitale bijeenkomst vertellen Ankie Petersen en Sander Ummelen welke stappen er gezet worden en hoe de inwoners een bijdrage kunnen leveren aan de visie voor de kerkgebouwen. Alle inwoners van Hollands Kroon die betrokken zijn, of zich betrokken voelen, bij de kerkgebouwen in de gemeente zijn van harte welkom om deel te nemen. Dit geldt uiteraard ook voor alle beheerders en eigenaren van de kerkgebouwen.

Aanmelden voor de bijeenkomst kan via deze link.

Toon meer

Stijn Vos

Stijn Vos was in het verleden werkzaam als politiek verslaggever bij Regio Noordkop. In 2023 maakte hij de overstap naar Binnenlands Bestuur. Tegenwoordig is hij op vrijwillige basis een van de presentatoren van De Week op Zaterdag, op de radiozender van Regio Noordkop.

Wellicht ook interessant

Back to top button