Fraaie winst voor MSV Zeemacht

Den Helder – Het blijft uitstekend gaan met de zaalheren 1 van MSV Zeemacht in de eerste klasse. De zware uitwedstrijd tegen FC Marlène in Heerhugowaard werd met 3-4 gewonnen. Mike Zomerdijk en Aron Swart kwamen allebei twee keer tot scoren.

In de eerste helft liet het team direct al een uitstekende indruk achter. Met rust stond het 1-3, wat de spelers en fans een enorm goed gevoel gaf. Meestal gaan de wedstrijden tegen deze tegenstander moeizaam. De thuisploeg kon als eerste scoren, daarna maakte Zomerdijk het 1-1 en 1-2. De fraaie inzet van Swart bracht een rustgevende tussenstand op het scorebord.

Na de pauze bleef het een fijn duel om naar te kijken. Wel kwam de thuisploeg dichterbij. Door Swart werd het 2-4, en die voorsprong hield Zeemacht goed vast.