Hollands KroonNieuws

Bijeenkomsten voor inwoners en ondernemers over gebiedsplan Wieringermeer

Advertentie:

Het concept Gebiedsplan Wieringermeer is klaar. Gemeente Hollands Kroon organiseert hierover vier bijeenkomsten voor inwoners, agrariërs en ondernemers op 9 en 11 december. Iedereen is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Tijdens de bijeenkomst geeft Hollands Kroon een korte toelichting op het concept Gebiedsplan. Daarna gaat ze in gesprek over de gevolgen van het concept Gebiedsplan. De gemeente wil een beter beeld krijgen van deze ontwikkeling voor bijvoorbeeld wonen en werken, circulariteit (hergebruik van grondstoffen), pachtsituatie en agrarische sector. Tot slot is Hollands Kroon geïnteresseerd in nieuwe ideeën, oplossingen en aandachtspunten die bijdragen aan de kwaliteit van het gebied. Bureau BVR begeleidt deze bijeenkomsten en maakt een advies voor de gemeente Hollands Kroon.

Hollands Kroon gaat graag in gesprek op een van de vier bijeenkomsten. De gemeente heeft gekozen voor kleinschalige bijeenkomsten. Tijdens de bijeenkomsten gaat ze na het algemene en gezamenlijke deel in gesprek aan drie werktafels om het beste recht te doen aan alle vragen, ideeën en aandachtspunten. Bij iedere bijeenkomst is plaats voor maximaal dertig personen. Daarom graag vooraf aanmelden. In het aanmeldformulier kunnen de eerste en tweede voorkeur aangegeven worden voor de bijeenkomst die bezoekers bij willen bijwonen. Op basis daarvan ontvangt de aanmelder een deelnamebevestiging voor een bijeenkomst.

Locaties en tijden bijeenkomsten:
9 december, 15.00 – 17.00 uur De Meerbaak, Prof. ter Veenweg 4 in Middenmeer
9 december, 19.30 – 21.30 uur De Meerbaak, Prof. ter Veenweg 4 in Middenmeer
11 december, 15.00 – 17.00 uur De Cultuurschuur, Loggersplein 1 in Wieringerwerf
11 december, 19.30 – 21.30 uur De Cultuurschuur, Loggersplein 1 in Wieringerwerf

Gebiedsplan Wieringermeer
Het gebiedsplan is een plan dat omschrijft welke nieuwe ontwikkelingen mogelijk zijn in dit grote gebied en hoe deze van invloed zijn op de huidige fysieke en sociale leefomgeving. Lees er meer over op deze pagina www.hollandskroon.nl/gebiedsplan. Hier staat ook het concept gebiedsplan Wieringermeer.
Vragen of meer informatie? Neem dan contact op met gemeente Hollands Kroon.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button