Hollands Kroon

Fractievergadering OHK in Wieringerwaard

De fractie van Onafhankelijk Hollands Kroon vergadert op maandag 25 november in Dorpshuis De oude school in Wieringerwaard. De vergadering start om 20.00 uur en wordt gehouden in de Zwanenzaal.

Er zal worden gesproken over de punten die op de agenda van de komende raadsvergadering staan. Dit zijn onder andere de Uitwerking Omgevingsvisie Hollands Kroon, onderdeel Wonen en het Principeverzoek grootschalige logiesaccommodatie Nieuwesluizerweg 42 Slootdorp.

Gedachten wisselen met de fractie over een ander onderwerp is ook mogelijk. Voor de planning van de vergadering is het handig als bezoekers zich van tevoren aan melden. Dit kan bij de fractievoorzitter via het e-mailadres alexanderbugel@hollandskroon.nl of telefonisch via 06-20791744.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button