Zeemacht

Medailles voor Zeemacht bij Regiokampioenschappen

Advertentie:

Het eerste deel van de Regio Kampioenschappen Korte Baan, waaraan alle zwemverenigingen uit Noord-Holland meededen, stonden dit weekeinde op het programma. Het toernooi vond plaats in Hoofddorp.

Het kampioenschap kende een sterke bezetting en wie mee wilde doen had een scherpe tijd nodig om zich te kwalificeren. Voor Zeemacht was het een succesvolle wedstrijd met drie gouden, vier zilveren en een bronzen medaille. Ook zwom Christoph Smit de NJJK limiet op de 100 meter vlinderslag.

Bij de dames won Emma Riemers goud op de 100 meter vrije slag en de 200 meter rugslag. Op de 200 meter wisselslag won zij het zilver. Bij de heren won Collin Schouten het goud op de 200 meter rugslag, zilver op de 400 meter vrije slag en de 200 meter wisselslag en brons op de 100 meter vlinderslag. Liam Wesemann behaalde het zilver op de 200 meter schoolslag. Persoonlijke records waren er voor Frederique Bais, Jip Duursema, Collin Schouten, Emma Riemers en Christoph Smit.

In Almere, bij het Zuyderzee Masters Circuit, werd Annette van Dok tweede bij de 200 meter rugslag, achtste bij de 50 meter vrije slag en zevende bij de 25 meter vrije slag.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button