Sport

Nigel nummer 1 tijdens Waterlands Open

Advertentie:

Het Karate Waterlands Open toernooi vond zondag 17 november plaats in Purmerend en Nigel Groot van Bakkersports uit Schagen eindigde op de eerste plaats.

Uitkomend in de categorie U15 – -73kg was het een pittige poule met allemaal goeie judoka’s en de tegenstand was ook duidelijk aanwezig. De eerste partij was meteen spannend. Deze won hij met Ippon. Door ook zijn tweede partij te winnen stond hij meteen in de finale.

De andere finalist was geen onbekende en het werd een spannende partij worden. Uiteindelijk maakte Nigel in de golden score het winnende punt en eindigde op de verdiende eerste plaats.

 

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button