Den HelderUitgaan

Soiree Musicale in Windkracht 13

Windkracht 13 in Den Helder organiseert op vrijdag 29 november een Soiree Musicale.

In de huidige tijd waarin veel schoonheid het onderspit moet delven, zoeken mensen uit alle uithoeken van de wereld troost, troost in muziek. Britta Maria (vocaal), Maurits Fondse (piano/vocaal) en Oleg Fateev bezingen het leven in al haar facetten: de liefde, de hoop, maar ook de pijn en de teleurstelling, het gewone en het bijzondere. Een voorstelling waarin het Franse en het Nederlandse lied elkaar ontmoeten. De ‘groten’ zullen niet ontbreken, chansons van Aznavour, Brel, Gainsbourg, maar ook liedjes van Toon Hermans, Herman van Veen en Jenny Arean.

Net als in hun vorige programma ’Serge Gainsbourg Forever’, een samenwerking met het Red Limo String Quartet, zullen ook dit keer vertalingen van Franse chansons naar het Nederlands ten gehore worden gebracht en zal eigen werk niet ontbreken.

Entree €8,- en leden Alliance Française mogen gratis naar binnen. Aanvang 20.00 uur.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button