Overige

Workshop schilderen achter glas in de Oude School

Advertentie:

Kerst is in aantocht en dus staan er ook weer allerlei kerstachtige activiteiten op de agenda. Zoals op vrijdag 13 december in de Zwanenzaal van het dorpshuis De Oude School in Wieringerwaard. Daar vindt, bij voldoende belangstelling, een workshop schilderen achter glas plaats.

Met de komende kerstdagen in gedachten kunnen de deelnemers creatief bezig zijn van 14.00 tot 17.00 uur. Iconen, maar ook andere afbeeldingen worden overgebracht op glas en daarna geschilderd. Afbeeldingen niet groter dan 20 bij 30 centimeter kunnen ook zelf meegenomen worden. Niet vergeten dat de afbeeldingen in spiegelbeeld te zien zijn als het werk voltooid is.

Deze workshop, inclusief materiaal en een kopje koffie of thee, kost 7 euro per persoon. Aanmelden bij Mieke Dijkema via willeminadijkema@yahoo.com of telefonisch op 0224 227527.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button