Sport

ZVV Succes wint thuiswedstrijd tegen De Kasteleen 1

Adverentie

Zvv Succes/De Kasteleen 1 speelde vrijdag 15 november hun achtste competitiewedstrijd thuis in sporthal Wieringen tegen Vrone 2.

De opstelling: S. Doesburg(Doel), Aloys Mereboer, R. Meilink, Stan de Koning, Stef de Koning(allen achter), M. Hoekstra, K. Posthumus, M. Schouwenaar(allen voor). Coach: Youri Jansma Afwezig: B. de Kleine.

Bij Succes waren de meeste spelers weer aanwezig. Vorig seizoen verloor Succes uit en thuis van Vrone. Vrone was vorig seizoen negende in de eerste klasse A geworden. Mark Schouwenaar viel in deze wedstrijd voor Succes. Eerder dit seizoen had Succes 1-4 gewonnen van Vrone 2. Beide teams begonnen aftastend aan het wedstrijd. Al snel werd het tempo opgevoerd. Het bleek al snel dat Succes de beter ploeg was.

Succes speelde zeer gedisciplineerd en creëerde een aantal goede kansen. De bal ging er al door net niet in. Na een mooie solo actie van Kees Posthumus scoorde hij beheerst, 1-0. Vrone kwam na een vermeende uit bal alleen voor de keeper van Succes, maar deze wist te redden. De ruststand was 1-0.

Gefrustreerd door scheidsrechter
De tweede helft kende hetzelfde spelbeeld. Al werd Succes nog sterker. Ze zochten meer de aanval en er kwamen grote kansen voor de thuis ploeg. Vrone raakte gefrustreerd door de scheidsrechter. Ze haalden zich zelf uit het spel. Dit resulteerde in dat er speler van Vrone voor tweee minuten uit werd gestuurd, na commentaar op de scheids. Uit deze man meer situatie wist Robin Meilink te scoren, na een schitterende assist van de sterk spelende Mark Schouwenaar.

Succes bleef sterk spelen. Vrone kwam niet meer in hun spel en bleef maar mekkeren op de scheids. Na een mooi solo actie van Maikel Hoekstra, schoot hij de bal hard bij de tweede paal binnen, 3-1. De wedstrijd was gespeeld. Vrone bleef maar zeiken op de scheids. Weer werd er een speler uit gestuurd. Ook toen scoorde Succes, na een vlotte strakke aanval, rondde Robin Meilink bij de tweede paal af. De eindstand was 4-1. Scheidsrechter Degeling floot een goede wedstrijd.

Volgende week speelt Succes/De Kasteleen 1 uit tegen Sporting S 1.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button