Den HelderHollands KroonSchagenTexel

Bibliotheken gaan weer open

Regio Noordkop – De premier maakte dinsdagavond 17 november bekend dat bibliotheken vanaf donderdag 19 november weer open mogen. Daarbij is het belangrijk dat iedereen zich houdt aan de geldende Corona maatregelen. Zo geldt een maximum aantal bezoekers per bibliotheek.

Om ervoor te zorgen dat het niet te druk wordt nemen bezoekers een winkelmandje mee. Ook wordt iedereen dringend verzocht een mondkapje te dragen in de bibliotheek. De medewerkers dragen zelf ook mondkapjes.

Aan bezoekers die willen studeren, een computer gebruiken of de krant lezen wordt gevraagd om zich te registreren. Deze gegevens worden bij een eventuele besmetting door de GGD gebruikt voor bron- en contactonderzoek. Na veertien dagen worden alle gegevens vernietigd. Daarnaast gelden de algemene richtlijnen: handen desinfecteren bij de entree, minimaal 1,5 meter afstand houden van elkaar en thuis blijven bij klachten. Meer informatie is te vinden op www.kopgroepbibliotheken.nl

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20) studente aan het Mediacollege in Amsterdam. Tijdens mijn stage bij Regio Noordkop richt ik mij vooral op redactiewerk en radio. Ik ben bereikbaar via jamie@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button