Den HelderSchagen

Bioscopen openen 19 november hun deuren

Regio Noordkop – Bioscopen mogen vanaf 19 november hun deuren weer openen voor bezoekers. Kinepolis neemt diverse maatregelen in lijn met de richtlijnen vanuit het RIVM. Zo mogen er maximaal dertig bezoekers per zaal naar binnen en vraagt de bioscoop alle bezoekers een mondkapje te dragen in de publieke ruimtes. Alle shops blijven voorlopig gesloten, met uitzondering van Den Helder en Schagen. Hier zijn de shops open voor het afhalen van drinken en snacks.

Dit najaar zijn er verschillende films bij Kinepolis te zien, waaronder Roald Dahl’s The Witches, The Glorias en All My Life. Voor de liefhebbers van thrillers draaien Freaky en The Secrets We Keep en ook de actiefilm Vanguard zal dit najaar te zien zijn bij Kinepolis.

In december zijn er verschillende Nederlandse releases zoals Zwaar Verliefd 2 met een daarbij horende Ladies Special, Misfit 3 De Finale, De expeditie van familie Vos en De Slag om de Schelde. Meer informatie over de maatregelen zijn te vinden op de website van Kinepolis.

Toon meer

Cathy Niesten

Mijn naam is Cathy Niesten (20) en ik ben redacteur bij Regio Noordkop. Ik ben geboren en getogen in Den Helder en bereikbaar via cathy@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button