Hollands Kroon

Denk mee over een duurzaam Hollands Kroon

Hollands Kroon – Gemeente Hollands Kroon laat weten dat ze het klimaat zien veranderen. Zomers worden heter en regenbuien worden heviger. Om prettig te blijven wonen gaan zij overschakelen van aardgas op groene energiebronnen.

In 2050 moet heel Nederland zijn overgestapt. Een flinke operatie. Hoe woningen straks verwarmd worden weten zij nog niet. De mogelijkheden worden onderzocht. De gemeente kan al aan de slag met maatregelen welke direct resultaat opleveren.

Op maandag 23 november gaat de gemeente digitaal met elkaar in gesprek over energiebesparing en groene warmte. Hoe kunnen zij besparen op energie? Welke aardgasvrije opties zijn er? Welke ideeën hebben inwoners? Het wordt een avond vol informatie en praktische tips. Interactief en met ruimte voor inbreng van inwoners. Inwoners van Hollands Kroon kunnen om 20.00 uur volledig coronaveilig aansluiten vanuit de eigen woonkamer.

Aanmelden kan via de website van gemeente Hollands Kroon. Aanmelden kan tot 20 november. Vragen? Stuur een mail naar duurzaam@hollandskroon.nl.

Toon meer

Cathy Niesten

Mijn naam is Cathy Niesten (20) en ik ben redacteur bij Regio Noordkop. Ik ben geboren en getogen in Den Helder en bereikbaar via cathy@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button