Den HelderJeugd

Pieten nemen De Kampanje over voor Pietenfabriek Drive Thru (update)

Den Helder – Dit jaar reizen toch vele pieten af naar Den Helder. Op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 november zijn ze in de stad voor een heuse Pietenfabriek Drive Thru. Samen met de medewerkers van De Kampanje bieden zij een Coronaproof alternatief voor kinderen uit Den Helder en omstreken. Rijd met de auto naar de Kampanje, de wegwijspiet staat daar al te wachten. Op vertoon van een e-ticket mag de auto de Pietenfabriek binnenrijden en begint het pietenavontuur.

Bij binnenkomst geven de bestuurders hun bestelling door van de take away gerechten bij de Pietenkassa. Denk aan Warme O Zo Snel Chocomel, Schuimpjesmilkshake, Speculaasmuffin, Pietenpopcorn, Spaanse hotdog, Pepernotenbrownie en een Stafkaasstengel.

Daarna mogen de kinderen even de auto uit en kunnen ze een parcours afleggen om te laten zien dat ze een goede hulppiet zijn. Op het dak lopen, cadeautje in de schoorsteen werpen, lopen met een stokpaardje horen daarbij. Vanuit de auto kunnen de ouders filmen en supporteren. Daarna kunnen de kinderen vanuit de auto leren strooien en cadeautjes mikken. Aan het einde van de tour staat de bestelling klaar en mogen de kinderen weer even de auto uit voor een fotomoment met één van de pieten en krijgen ze hun pietendiploma mee naar huis.

Kosten e-ticket
Een e-ticket per auto kost €5,00 en kan gereserveerd worden via kampanje.nl. Per auto mogen maximaal drie kinderen mee. Per uur kan een beperkt aantal auto’s toegelaten worden, auto’s reserveren dan ook per tijdsblok.

Update
De tickets voor de Drive Thru waren binnen enkele uren uitverkocht. Reserveren is dus niet langer mogelijk.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

1 reactie

Back to top button
%d bloggers liken dit: