Den HelderUitgaan

Café Bom Dia grote winnaar Dag van de Ondernemer

Den Helder – Met 84 van de 375 stemmen is Café Bom Dia van Marco Couto Martins en Ilse Riteco op de eerste plaats geëindigd van de Dag van de Ondernemer-actie. Via ingesprek.denhelder.nl konden inwoners van Den Helder hun stem uitbrengen voor de topondernemer van het jaar. Na Bom Dia krijgen Diverzo, The Crazy Chicken, VSK (Veiligheid en Schadebeperking door Kennis), Schoonheidssalon de Zeespiegel en Mensendieckpraktijk Den Helder de meeste steun.

Deze zes ondernemers ontvangen op vrijdag 19 november een taart en een verrassingspakket uit handen van de wethouder. Kees Visser of Michiel Wouters komt het persoonlijk langsbrengen. Visser deelt alvast felicitaties uit: “Alle deelnemers aan de Dag van de Ondernemer-actie: van harte gefeliciteerd! Namens het hele college bedanken we iedereen die heeft meegedaan aan deze actie. Mooi om te zien dat inwoners betrokken zijn bij ondernemers in onze gemeente.” Volgens Wouters zij de ondernemers van groot belang voor de stad: “Het toont aan dat zij van ongekende waarde zijn voor onze stad, denk aan wat zij doen voor het verenigingsleven, drijvende kracht achter goede doelen, zorgen voor banen en dragen bij aan een duurzamere samenleving.”

Bom Dia
Iets meer dan een jaar geleden opende Café Bom Dia haar deuren. Daarmee werd het meteen de eerste onderneming die zich vestigde in het nieuwe Halter Bellevue. De uit Portugal afkomstige ondernemer Marco Couto Martins was daarvoor al in Den Helder bekend van zijn mobiele koffietruck waarmee hij onder andere op markten en evenementen te vinden is. Een inwoner van Den Helder die op Bom Dia heeft gestemd beschrijft het café als volgt: “Gezelligheid, en alles met liefde gemaakt. Super zaakje, aanwinst voor het centrum van Den Helder.” De hoeveelheid stemmen laat zien dat meer mensen er zo over denken.

Toon meer

Stijn Vos

Stijn Vos is werkzaam als politiek verslaggever bij Regio Noordkop. E-mail: stijn@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button