Den Helder

Lizzy op weg naar Miss World Verkiezing

Advertentie:

Den Helder – Lizzy Dobbe uit Julianadorp is in de nacht van woensdag op donderdag vanaf Schiphol vertrokken naar Puerto Rico. De Helderse is de Nederlandse afgevaardigde voor de Miss World Verkiezing, die volgende maand plaatsvindt.

Lizzy Dobbe in de door Rossini van Wijk ontworpen jurk (foto: Wop van Eis).
Lizzy Dobbe in de door Rossini van Wijk ontworpen jurk (foto: Wop van Eis).[/caption]Hoewel de verkiezing dus pas over enkele weken is, was het voor de 21-jarige Miss World Nederland nu al noodzaak af te reizen. Voorafgaand aan de daadwerkelijke verkiezingsavond moeten alle missen namelijk nog enkele ‘challenges’ uitvoeren. Begin oktober werd bekend dat Lizzy, die bij de landelijke Miss World finale als tweede eindigde, toch de nieuwe Miss World Nederland zou worden. De oorspronkelijke Miss trok zich namelijk terug om persoonlijke redenen.

Afgelopen weekend maakte de Helderse fotograaf Wop van Eis nog een fotoshoot met Lizzy, waar de jurk te zien is die ze tijdens de verkiezing zal dragen. Die jurk is gemaakt door Rossini van Wijk.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button