112

Man (81) gewond bij overval op woning Den Helder

Adverentie

Den Helder – De politie meldt dat donderdagavond een overval is gepleegd op een woning in Den Helder. Dat gebeurde rond 20.15 uur aan de Jan Verfailleweg.

De politie werd met meerdere eenheden opgeroepen na een overval op een woning. De politie is een onderzoek rondom de woning gestart. Een 81-jarige bewoner raakte gewond en is met spoed vervoerd naar een ziekenhuis. De man is enige tijd bewusteloos geweest.

NH meldt: Voor zover bekend ging het om één overvaller en heeft hij alleen de portemonnee van de bewoner meegenomen. Het gaat om man in zwarte kleding die gebrekkig Nederlands spreekt. Hij was ongewapend.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

3 reacties

  1. @RB :uit de stukken die Gert Jan Zegers in de trein liet liggen het volgende nieuwtje : D66 en de VVD willen nog veel meer migranten toelaten.

    1. @ Piet, het land is toch al naar de verdommenis dus het maakt nu eigenlijk al niets meer uit dat “we” doorgaan met het binnenhalen van dit Trojaanse paard…..

Wellicht ook interessant

Back to top button
%d bloggers liken dit: