112

Vermoedelijke brandstichting auto

Advertentie:

Den Helder – Op de parkeerplaats aan de 2e Vroonstraat/Oostslootstraat vond woensdagavond omstreeks 20:00 uur een autobrand plaats. De brandweer heeft de brand geblust. Het brandende voertuig is zwaar beschadigd. De omringende auto’s hebben schade opgelopen.

Er waren veel mensen op straat, sommige gaven aan wat te hebben gezien, maar zijn hierna weggelopen. Brandstichting wordt niet uitgesloten.

De politie is op zoek naar getuigen die op deze parkeerplaats rondom het genoemde tijdstip bijzonderheden hebben gezien. De getuigen worden verzocht contact op te nemen met het telefoonnummer 0900-8844 onder vermelding registratienummer 2021239856.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button