112

Grote bult aarde op de weg leidt tot ongeval

Julianadorp- Een automobilist is donderdag aan het einde van de middag met zijn auto ingereden op een berg aarde op Middelzand (Julianadorp). Door de lampen van een tegenligger was de onverlichte en niet gemarkeerde bult tuinaarde niet zichtbaar voor de man en dus reed hij pardoes de bult op. De man schrok, maar raakte niet gewond. “Ik ben maar een stukje achteruitgereden, want ik stond bovenop die berg”, was zijn relaas.

Hoe het mogelijk is dat de berg aarde daar onbeheerd achtergelaten is wordt door de politie onderzocht. Een omstander meldde dat er eerder wel pionnen hebben gestaan, maar waarom deze zijn verwijderd is niet duidelijk. De auto raakte dusdanig beschadigd dan deze niet verder kon en moest worden opgehaald door een bergingsbedrijf.

De wijkagent liet verder nog weten dat de schade onderling zou worden opgelost.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

1 reactie

  1. nou dat lintje wat er nu om heen zit was in de regen gisteren ook zeer slecht te zien.. het ligt ook op een rare plek op de weg..

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button
%d bloggers liken dit: