Noord-Holland

Ben Tap nieuwe directeur RPAnhn

Het bestuur van het Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid (RPAnhn) benoemt met ingang van 6 januari 2020 Ben Tap tot directeur van RPAnhn. Tap was van mei 2014 tot november 2019 wethouder voor de gemeente Hoorn. Daarvoor werkte hij als regiomanager Noord-Holland Noord bij Koninklijke Horeca Nederland.

Voorzitter Elly Konijn-Vermaas is blij met deze benoeming: ”De heer Tap heeft ruime ervaring met het werken met alle partners die nodig zijn voor een werkende arbeidsmarkt, zowel publieke organisaties als ondernemers. Zijn visie op hoe we de arbeidsmarkt in Noord-Holland Noord een stap verder kunnen brengen geeft mij het volste vertrouwen dat hij de juiste persoon is voor RPAnhn.” Ben Tap volgt Sharon Smit op die vanaf 2003 werkzaam was bij RPAnhn.

RPAnhn is de specialist op het gebied van arbeidsmarktvraagstukken. Doelstelling is het verbinden van werkgevers, werknemers, onderwijs en overheid op de arbeidsmarkt om zoveel mogelijk mensen in de regio aan het werk te helpen en houden ten behoeve van een sterke, regionale economie.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button