Hollands Kroon

Eindejaarsbijeeenkomst veteranen

Advertentie:

Veteranen Contactgroep Wieringen/Hollands Kroon e.o. organiseert op vrijdag 27 december van 15:00 tot 18:00 uur een eindejaarsbijeenkomst. Een mooie gelegenheid om elkaar tussen de feestdagen te spreken en wensen voor het nieuwe jaar persoonlijk over te brengen.

De bijeenkomst wordt gehouden in café De Kasteleen aan de Nieuwstraat 26 in Hippolytushoef, telefoon 0227-592774. Voor diegenen die met de auto komen: in de Nieuwstraat zelf of op de parkeerplaats bij de Aldi (100 meter verder) is altijd voldoende parkeergelegenheid.

Veteranen zijn voormalige en actief dienende militairen die hebben gediend onder oorlogsomstandigheden en hebben deelgenomen aan vredesmissies. Veteranen, eventueel met partner, en weduwen van veteranen uit de Noordkop zijn van harte welkom. Inlichtingen: telefoon 0227-592521 of d.c.doornik@quicknet.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button