Den HelderZakelijk

Hoorzorg Bakker opent nieuwe winkel

Advertentie:

Audicien Erik Bakker hakte in de zomer van 2019 de knoop door. Hij koos ervoor het huurcontract niet te verlengen en op zoek te gaan naar een kooppand. Toevallig stond er aan de andere kant van het rijtje aan de Baljuwstraat een oude garagebox te koop. Hij is de uitdaging aangegaan en is op dit moment druk met het opknappen en verduurzamen van het nieuwe pand. Het moet een nog mooiere plek worden dan het pand waar hij nu vier jaar zit.

Het nieuwe pand wordt omgetoverd van garagebox naar gehoorspecialist Hoorzorg Bakker. Erik Bakker is geld aan het investeren in een duurzame plek; “We hebben overal rondom extra isolatie aangebracht. Ook gaan we werken met een warmtepomp en komen er zonnepanelen op het dak. Het is wel even een investering en er komt meer werk bij kijken dan ik dacht.”

Hoorzorg Bakker verhuist van Baljuwstraat 17K naar 17E. Het nieuwe pand zit dichterbij de ingang van het winkelcentrum en de zaak is daardoor zichtbaarder voor de bezoekers van het winkelcentrum. In het weekend van 22 en 23 december is het hoekpand van Hoorzorg Bakker gesloten, zodat alle laatste spullen verplaatst kunnen worden. Vrijdag 20 december is officieel de laatste dag in het pand.

Feestelijke opening met kleinkinderen
De feestelijke opening vindt plaats op donderdag 2 januari om half 10. Zoals het er nu uitziet wordt de winkel geopend door de drie kleinkinderen van Bakker. Om deze verhuizing te vieren houdt Hoorzorg Bakker een batterijactie de gehele eerste maand. Een doos van tien batterijtjes kost maar 25 euro!

Hoorzorg Bakker is een eenmanszaak. Erik begon in 1982 bij een kleine winkelketen die later uitgroeide tot Beter Horen. Hier heeft hij tot 1990 gewerkt op verschillende locaties. In 1996 begon hij voor zichzelf op de Marsdiepstraat, maar Schoonenberg had zoveel interesse in het bedrijf dat zij hem uit hebben gekocht per 1 januari 2008. Erik heeft daar ongeveer vijf jaar gewerkt. “Ik kon niet wennen aan de mentaliteit van deze keten. Het ging alleen maar om commercie en niet meer om de klant. Eind 2013 trok ik de stoute schoenen aan en nam ik een advocaat in de armen om van dat bedrijf af te komen”, vertelt Erik. 1 januari 2015 was het begin van Hoorzorg Bakker aan de Baljuwstraat.

A- en Deens
“Ik richt me voornamelijk op A-merken en vooral Deense merken, omdat hun kwaliteit bijzonder hoog ligt. Ik hoop ook dat we de klanten nog vele jaren optimaal kunnen helpen. Mijn insteek bij elke klant is: hoe kan ik deze meneer of mevrouw op dit moment het beste helpen, door het gehoorprobleem zo snel mogelijk op te lossen en op een manier dat de klant er blij mee is. Hierbij let ik op de wensen van de klant”, aldus Bakker.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button