Uitgaan

Inschrijving Dag van de Muziek geopend

Advertentie:

De inschrijving voor de Dag van de Muziek in Den Helder is onlangs geopend. Deelname aan het evenement is belangeloos. De deelnemers ontvangen geen (reiskosten)vergoeding. De Dag van de Muziek staat gepland op zaterdag 6 juni 2020.

De Dag van de Muziek is het grootste amateur muziekfestival van Europa, met zo’n twintig podia en ruim 1800 deelnemers. Het evenement biedt amateur musici en –dansers de gelegenheid zich te presenteren aan een breed publiek en zo belangstelling te wekken van potentiële nieuwe leden. Ook heeft de presentatie vaak nieuwe uitnodigingen voor optredens tot gevolg. Een optreden duurt 30 minuten en er is 15 minuten wisselpauze tussen de optredens. Alleen de dansblokken duren 20 minuten.

Kijk voor verdere informatie op https://dagvandemuziek.nl/

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button