Uitgaan

Kerstconcert door de Vrouwen van Triade

Adverentie

Bij Triade is vrijdag 20 december een kerstconcert door de Vrouwen van Triade. De vrouwen zingen in dit project “Bij Maanlicht” alle mogelijke songs en liederen die met maanlicht te maken hebben en nóg mooier klinken als ze bij maanlicht gezongen worden. Klassiek, Clair de lune van Gabriël Fauré, Memory uit Cats of de standard Fly me to the moon. Eenstemmige tot vierstemmige muziek over en onder de maan samengebracht tot een sfeervol geheel.

De Vrouwen van Triade, een vrouwenkoor dat steeds weer een nieuw zangproject repeteert van diverse componisten en afsluit met een concert. Onder leiding van zangdocent en dirigent Marie Anne Pak zingen de dames om de week op vrijdagochtend.

Het concert begint om 20.00 uur. De entree is gratis. Triade is aan de Middenweg 2 in Den Helder.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button