Den HelderLOS Den Helder

LOS radio twee weken op de ijsbaan!

LOS radio verzorgt in de periode van 22 december tot en met 4 januari live uitzendingen vanaf de ijsbaan in de Beatrixstraat. Bezoekers kunnen voor een klein bedrag verzoekjes aanvragen en de totaalopbrengst wordt in januari overhandigd aan de Helderse Voedselbank.

Net als vorig jaar keert de LOS terug naar het ijs, maar dit keer geen vier, maar veertien dagen lang! “We zetten de mobiele studio weer neer in het horecahok, zodat mensen onder het genot van een hapje en/of drankje live radio kunnen kijken en luisteren. We hopen uiteraard een mooi bedrag op te halen voor de voedselbank. En net als vorig jaar verloten we elk uur een prijs onder de verzoekjesaanvragers van dat uur.”

De actie voor de Voedselbank wordt mede mogelijk gemaakt dankzij sponsoring door Halfords Den Helder, Kade 60, Bakkerij Dunselman, New York Pizza, American Diner Crazy Chicken, Keurslager Hans Halman, Taxi Den Helder, IJsbaan Beatrixstraat en Fort Westoever.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, hoofdredacteur van Regio Noordkop. Ronald woont in Julianadorp en is bereikbaar via hoofdredactie@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button