Cultuur/NatuurJeugd

Vroeg op om de geiten te verzorgen

Kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar kunnen op 2 januari langs bij De Helderse Vallei voor de activiteiten “Vroeg uit de veren met de geiten”.

Tussen 09.00 en 10.30 uur kunnen de kinderen de dierverzorgers meehelpen met hun werk. De dieren krijgen te eten en alle dieren mogen naar buiten. Interesse? Snel aanmelden en vergeet niet de laarzen en overall aan te trekken.

Kosten voor deelname bedragen € 3,00 per kind, graag vooraf aanmelden via https://www.deheldersevallei.nl/nl/agenda/agenda/02-01-2020-vroeg-uit-de-veren-met-onze-geiten.html. Na het verzenden van het formulier neemt De Helderse Vallei binnen 48 uur contact op met de aanmelders.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button