JeugdUitgaan

Winkelgebied Marsdiep in Kerstsfeer

Adverentie

De kerstsfeer zat er woensdag goed in bij het Helderse Winkelgebied Marsdiep. Het publiek werd getrakteerd op muziek van diverse koren, maar ook de Sea Side Jazzband speelde, verkleed als kerstmannen, heerlijke kerstliedjes tussen het winkelende publiek. Verschillende figuranten in Dickensstijl lieten de oude tijden een beetje herleven. De winkelstraat en het Marsdiepplein stonden vol met kramen en voor de kinderen was er de ballonnenkunstenaar in Dickensstijl en diverse springkussens.

De naastgelegen basisschool de Trimaran presenteerde zich ook met een kraam en had een sjoelbak klaarliggen. Dat hebben ze geweten, een wat oudere meneer kwam in de ochtend vertellen dat hij een groot sjoeler is geweest en dat liet hij ook nog even zien. Ook op de kinderen had de bak met de schijven een behoorlijke aantrekkingskracht. Een paar levende schapen trokken ook veel bekijks en heel wat kinderhandjes gingen even over de lekkere wollen schapenvachtjes heen.

Toon meer

DHfoto

DHFoto is een vaste redactiepartner van Regio Noordkop. Het bedrijf is gevestigd in Den Helder en bereikbaar via 06 - 52 42 12 11

Wellicht ook interessant

Back to top button