Uitgaan

Inschrijving Julianadorper Bridge Kampioenschap geopend

Advertentie:

Julianadorp – De inschrijving voor het zevende open Julianadorper Bridge Kampioenschap is geopend. De Julianadorper Bridge Club organiseert op zaterdag 23 maart dit bridgekampioenschap. Het inschrijfgeld bedraagt € 20,- per paar.

De inschrijving sluit op 16 maart of bij het bereiken van het maximale aantal paren. Er zijn geldprijzen en prijzen in natura en bonnen dankzij vele sponsors. Het kampioenschap wordt gehouden in MFC ’t Dorpshuis Middelzand 3504. De zaal gaat open om 13:00 uur. Het kampioenschap begint om 13:30 uur. Voor verdere informatie jbcbridge@hotmail.com of bij mevrouw P.M.C. Bouman-Kloos 0223 647378.

Inschrijven kan via jbcbridge@hotmail.com onder vermelding van spelersnamen en NBB bondsnummers. Na ontvangst van de betaling krijgen de deelnemers een bericht dat de inschrijving is geaccepteerd.

Toon meer

Uwe Smit

Uwe is als vrijwilliger actief voor de omroep. Hij is twee keer per week werkzaam als bureauredacteur ter ondersteuning van de redactie. Contact met Uwe? Mail naar uwe@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button