Hollands KroonPolitiek

Daan Pruimboom wil Tweede Kamer in namens Lijst Henk Krol

Advertentie:

Hollands Kroon – De LHK, de partij van Henk Krol, heeft vrijdag 18 december de kandidatenlijst gepubliceerd voor de komende Tweede Kamer verkiezingen in maart. De regio Noord-Holland Noord is ook vertegenwoordigd op deze lijst.

Daan Pruimboom, raadslid voor de partij Onafhankelijk Hollands Kroon in de gemeente Hollands Kroon, staat op plaats tien. De geboren Wieringer gaat zich inzetten voor de belangen van de mensen in de provincie. De plattelandsregio’s worden weinig vertegenwoordigd in het parlement. Hier wil Pruimboom verandering in brengen. Als jonge politicus van 22 wil hij zich ook inzetten voor de belangen van jongeren.

De Lijst Henk Krol identificeert zichzelf met het vooruitstrevend conservatisme. “Koester wat goed is, verander wat beter kan”, is het thema van de partij. Voorbeelden hiervan zijn het behouden van het huidige pensioenstelsel, een algemene BTW verlaging, het invoeren van een bindend referendum en het voeren van een realistisch klimaatbeleid waarin ruimte gegeven wordt aan innovatieve technieken.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button