Hollands KroonPolitiek

Daan Pruimboom wil Tweede Kamer in namens Lijst Henk Krol

Hollands Kroon – De LHK, de partij van Henk Krol, heeft vrijdag 18 december de kandidatenlijst gepubliceerd voor de komende Tweede Kamer verkiezingen in maart. De regio Noord-Holland Noord is ook vertegenwoordigd op deze lijst.

Daan Pruimboom, raadslid voor de partij Onafhankelijk Hollands Kroon in de gemeente Hollands Kroon, staat op plaats tien. De geboren Wieringer gaat zich inzetten voor de belangen van de mensen in de provincie. De plattelandsregio’s worden weinig vertegenwoordigd in het parlement. Hier wil Pruimboom verandering in brengen. Als jonge politicus van 22 wil hij zich ook inzetten voor de belangen van jongeren.

De Lijst Henk Krol identificeert zichzelf met het vooruitstrevend conservatisme. “Koester wat goed is, verander wat beter kan”, is het thema van de partij. Voorbeelden hiervan zijn het behouden van het huidige pensioenstelsel, een algemene BTW verlaging, het invoeren van een bindend referendum en het voeren van een realistisch klimaatbeleid waarin ruimte gegeven wordt aan innovatieve technieken.

Toon meer

Cathy Niesten

Mijn naam is Cathy Niesten (20) en ik ben redacteur bij Regio Noordkop. Ik ben geboren en getogen in Den Helder en bereikbaar via cathy@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button