Den HelderVideo

Natuurijsbanen Den Helder, Julianadorp en Kolhorn open voor schaatsers (update, video)

Den Helder – De natuurijsbanen in Den Helder, Julianadorp en Kolhorn zijn vandaag (zondag 18 december) open voor publiek. Op de baan in Julianadorp kon de jeugd zaterdag al even schaatsen, maar nu is iedereen welkom. De baan in het dorp opent om 10.00 uur, die in Den Helder een uurtje later.

“We gaan open!”, laat een meer dan vrolijke voorzitter Joop van Schie weten over de ijsbaan in Den Helder. Het begon allemaal somber deze week, toen bleek dat door omstandigheden het veld nog niet onder water lag, terwijl de temperatuur onder nul dook. Dankzij hulp van de collega’s in het dorp en van Boels lukte het alsnog en na nog een paar dagen vorst is het nu dus mogelijk open te gaan. “Al is het misschien maar voor een dagje, we zijn toch blij dat we vandaag iedereen welkom kunnen heten op de baan”, aldus Van Schie.

Ook de ijsbaan in Kolhorn is geopend. Tot 21.00 uur is iedereen welkom. De ijsbaan is te vinden achter de Meekrapstraat 38 in Kolhorn.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Julianadorp en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button