Den HelderUitgaan

Wulf te gast op Julianapop

Julianadorp – Wulf komt dit jaar naar Julianapop. Dat heeft de organisatie zondag bekendgemaakt. Ook Yung Felix is geboekt voor de 27e editie van het festival, dat wordt gehouden op 20 juni. De online kaartverkoop begint 1 februari. Wulf is sinds zijn debuutsingle “Mind Made Up” in 2017 een gevestigde naam in de Nederlandse muziekwereld. Ook “All Things Under The Sun” en “Switching Gears” werden hits.

Johnny & The Gangsters of Love gaan op herhaling en maken voor het tweede opeenvolgende jaar hun opwachting op Julianapop. Het drassige gras gooide in 2019 roet in het eten, want de blauwe Chevrolet Impala van het drietal (welke dient als podium) kwam het veld niet op.

Op de 25e verjaardag van Julianapop, in 2018, werd de surprise DJ set van DJ Jordy en Danny Janssen enthousiast ontvangen door de feestvierende bezoekers. In navolging op het jubileumjaar draaide DJ Jordy ook in 2019 een toffe set als De Feest DJ in samenwerking met MC Matsoe (Mats Jorissen). Dit duo vormt, exclusief voor Julianapop, JPOP NONSTOP en staat ook in 2020 weer garant voor een uur dansjes, sjansjes, confetti en bovendien veel gekkigheid. Met reeds bekend gemaakte namen Snollebollekes en Weekend Warriors spreekt het evenement weer een gevarieerd publiek aan.

Voorverkoop
De online voorverkoop start 1 februari om 10:00 uur, uitsluitend via www.julianapop.nl/tickets. De ‘echte’ hard copy tickets zijn vanaf 2 mei te koop bij een select aantal voorverkoopadressen. Zie voor meer informatie www.julianapop.nl.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Julianadorp en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button