Den Helder

Oproep aan gedupeerde inwoners Den Helder in toeslagaffaire kinderopvang

Advertentie:

Den Helder – De toeslagaffaire kinderopvang heeft ook in Den Helder gezinnen gedupeerd. De gemeente Den Helder wil graag in contact komen met die gezinnen om hulp en ondersteuning te bieden.

Van een aantal gezinnen in Den Helder is bij de Belastingdienst bekend dat zij benadeeld zijn door deze affaire. Privacyregels verbieden dat de Belastingdienst de gegevens van deze gezinnen doorgeeft aan de gemeente. Dat is de reden waarom wethouder De Vrij de gedupeerde gezinnen vraagt zelf contact op te nemen. Alleen dan is het mogelijk om deze gezinnen te ondersteunen in hun hulpvragen op het gebied van inkomen, kosten, (dreigende) schulden, begeleiding/zorg, enzovoort.

De gemeente wil voorkomen dat ouders verschillende medewerkers aan de lijn krijgen en meerdere malen hun verhaal moeten doen. Daarom kunnen ouders rechtstreeks contact opnemen met wethouder Peter de Vrij (tel. 06 15 19 68 76). Wie liever belt naar het team Schuldhulpverlening kan rechtstreeks bellen met regisseur schuldhulpverlening Saskia Roos (tel. 06 50 08 60 42). Mailen mag ook: teamschuldhulpverlening@denhelder.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button