112

Automobilist ramt vluchtheuvel

Den Helder – Een automobilist heeft in de nacht van dinsdag op woensdag, op de Javastraat in Den Helder, een vluchtheuvel over het hoofd gezien en is er met haar auto vol overheen gevlogen. Hierdoor is haar auto zwaar beschadigd geraakt.

De rijbaangeleider is na de aanrijding via een tweetal auto’s teruggestuiterd op het wegdek, bij daglicht moet blijken of deze zijn beschadigd. De bestuurster is gecontroleerd in een opgeroepen ambulance, maar hoefde verder geen verzorging.

De auto is er slechter vanaf gekomen, deze is door een berger afgevoerd en moet voor reparatie naar een schadeherstelbedrijf.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button