Den HelderPolitiek

Behoorlijk Bestuur trapt het nieuwe jaar af met koek & zopie

Advertentie:

Den Helder – De fractie van Behoorlijk Bestuur nodigt inwoners van de gemeente Den Helder uit om op zaterdag 21 januari vanaf 11.00 langs te komen in het partijhonk aan het Julianaplein 34B. De partij staat graag stil bij de start van het nieuwe politieke jaar.

“We willen u graag verwelkomen voor het nieuwe jaar 2023 waarin wij u weer in de Helderse Politiek zullen vertegenwoordigen. Wij ontvangen u met koek en zopie en middels een speciale gast. Tevens zullen wij met ingang van dit jaar ieder jaar één of meerdere personen die zich hebben ingezet voor de gemeenschap bedanken en onder de aandacht brengen middels een presentje”, aldus partijvoorzitter Ron van Wamel.

Dit jaar zal gaat het presentje uit naar de Molukse Gemeenschap van Den Helder. Op zaterdag is iedereen van harte welkom. De commissie- en raadsleden zijn vanaf 11.00 aanwezig om met de inwoners in gesprek te gaan. De middag duurt tot 15.00. Fractievoorzitter Sylvia Hamerslag laat weten dat de partij ieder jaar zo’n nieuwjaarsbijeenkomst wil gaan organiseren.

Toon meer

Stijn Vos

Stijn Vos was in het verleden werkzaam als politiek verslaggever bij Regio Noordkop. In 2023 maakte hij de overstap naar Binnenlands Bestuur. Tegenwoordig is hij op vrijwillige basis een van de presentatoren van De Week op Zaterdag, op de radiozender van Regio Noordkop.

Wellicht ook interessant

Back to top button