Den HelderUitgaan

Krabbetukkers gaan voor online kaartverkoop

Den Helder – De Krabbetukkers vieren in het weekend van 18, 19 en 20 februari alweer het 61e carnaval in Waaienburg. Na 60 jaar is afscheid genomen van de fysieke kaartverkoop en is een kaartje voor het carnaval alleen nog digitaal te bemachtigen. Voor de digitale kaartverkoop is een samenwerking aangegaan met Eventix, een landelijke aanbieder in online ticketshops.

Op 21 januari om 11.11 uur start de kaartverkoop via het online portal. Waaienburgers kunnen 6 kaarten per persoon per feestavond (zaterdag en maandag) bestellen en ontvangen deze dan in hun mailbox. Dit zelfde geldt voor een kaartje voor het kindercarnaval op zondagmiddag.

Mochten bezoekers, nadat ze een kaartje hebben gekocht, onverhoopt niet kunnen dan kan deze makkelijk en veilig worden doorverkocht via Ticketswap.

Bastion Pierre 3.0.
Naast de online kaartverkoop is er ook een nieuwe feestlocatie. Feestpaleis Bastion Pierre zal op Willemsoord drie dagen lang in het teken staan van carnaval met De Krabbetukkers.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Julianadorp en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button