112

Op een spekgladde Afsluitdijk meerdere auto’s betrokken bij aanrijdingen

Den Oever – Tijdens een felle hagelbui zijn woensdagavond meerdere voertuigen in de slip geraakt en gecrasht tegen de vangrails. In de richting van Friesland, ter hoogte van het Vlietermonument, betroffen het twee auto’s en een terreinwagen, samen met een personenauto van de brandweer. In de richting Noord-Holland tussen Breezanddijk en het monument raakten twee auto’s in de slip een paar honderd meter uit elkaar.

Een van deze auto’s ramde een rijbaanafsluitingsaanhanger van Rijkswaterstaat en is total loss. De bestuurder en enig inzittende is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Hoorn. De ravage was groot en een bergingsbedrijf uit Friesland en Den Oever hadden er hun handen vol aan. Rijkswaterstaat en politie sloten tijdelijk meerdere rijbanen af.

Verkeer had meer hinder van de weersomstandigheden dan van de ongevallen. Het verkeer reed rustig door.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button