Maritiem

Onderzeeboot Tonijn tijdelijk gesloten voor publiek

Advertentie:

Den Helder – Onderzeeboot Tonijn is tijdelijk gesloten voor publiek. Na 25 jaar trouwe dienst bij het Marinemuseum krijgt onderzeeboot Tonijn in maart een onderhoudsbeurt.

Vanaf maandag 2 maart is de Tonijn gesloten voor publiek en wordt een nieuwe luchtbehandelingsinstallatie geplaatst. Naar verwachting is de Tonijn vanaf 28 maart weer toegankelijk voor onze bezoekers.

Tegelijkertijd wordt op de historische brug van fregat De Ruyter gewerkt aan een nieuwe attractie genaamd COLD STORM, de officiële opening is 15 mei. Het museum is van 2 maart tot en met 27 maart te bezoeken voor een gereduceerd tarief: volwassenen € 5,25, studenten/CJP € 4,25 en kinderen van 4 t/m 12 jaar € 3,25.

Ga voor actuele openingstijden en prijzen naar www.marinemuseum.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button