Hollands KroonMaritiem

Veteranen in contact

Advertentie:

Hollands Kroon – Veteranen Contactgroep Wieringen/Hollands Kroon en omgeving organiseert op vrijdag 28 februari van 15:00 tot 18:00 uur de maandelijkse ontmoeting in Café “de Kasteleen”, aan de Nieuwstraat 26 in Hippolytushoef.

Veteranen zijn voormalige- en actief dienende militairen die hebben gediend onder oorlogsomstandigheden en hebben deelgenomen aan vredesmissies. Veteranen, eventueel met partner en weduwen van veteranen, zijn van harte welkom. Voor diegenen die met de auto komen: in de Nieuwstraat zelf of op de parkeerplaats bij de Aldi (100 meter verder) is altijd voldoende parkeergelegenheid.

Inlichtingen: tel. 0227-592521 of d.c.doornik@quicknet.nl

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button