Den Helder

Hele dag geen treinverkeer (update)

Advertentie:

Den Helder – De storm die vrijdag over het land ging en het instorten van een deel van het perron op Den Helder Zuid maakt dat er de gehele dag geen treinen van en naar Den Helder rijden. Ondertussen wordt al wel gewerkt aan herstel van het perron.

In het hele land had de NS zaterdag problemen met de dienstregeling. Die kwam pas veel later op gang en op sommige trajecten was al rekening gehouden met langere uitval van het treinverkeer. Wie in de Noordkop met de trein wil heeft ook pech, want ook voor de stations Anna Paulowna en Schagen meldt de NS dat hier de hele zaterdag geen treinen komen.

Zaterdagochtend werd duidelijk dat een deel van het perron op station Zuid was ingestort. Het betreft het perron aan de kant van de Schooten en dan het deel met de bankjes dat het dichtst bij station Den Helder is gesitueerd. In de loop van de dag werd begonnen met tijdelijk herstel. Het is onduidelijk per wanneer treinverkeer weer mogelijk is.

Update
Het treinverkeer werd aan het begin van de avond alsnog hervat.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button