Hollands Kroon

Hulp van JG Horeca voor Wieringer Schatkamer

Hollands Kroon – Tijdens de digitale Beursvloer Hollands Kroon in 2021 had Jim Groenland van JG Horeca uit ‘t Veld het volgende aanbod: Hulp bij de inkoopstrategie van een vereniging of stichting. Erzsébet Thomasse van Kringloopwinkel de Wieringer Schatkamer uit Hippolytushoef reageerde hierop. Zij willen namelijk een sociaal café aan hun kringloopwinkel verbinden. Een plek waar ontmoeting centraal staat. Op deze plek kunnen in de toekomst ook sociaal maatschappelijke initiatieven plaatsvinden. Kennis is meer dan welkom.

Jim wilde graag tijd vrij maken en tips geven aan de Wieringer Schatkamer. De afspraak werd in ‘coronatijd’ gemaakt en door de maatregelen steeds uitgesteld. Na de laatste persconferentie was er ruimte om deze match, ruim een jaar later, te verzilveren.

De ondernemer uit ‘t Veld verplaatste zich daarvoor van de ene naar de andere hoek van Hollands Kroon en werd bij de Wieringer Schatkamer ontvangen door Erzsébet en Emmy. Tijdens het gesprek bleek dat hij niet alleen hulp bij de inkoopstrategie kon bieden. Door de pandemie was het plan nog in de ontwikkelfase blijven hangen. Waardoor vele zaken nog geregeld moeten worden. De horecaondernemer gaf tips en wist op veel vragen een antwoord. Zo werd het een waardevolle match.

Heeft jouw vereniging of stichting ook een hulpvraag? Gaat het daarbij om kennis, kunde of materialen? Neem dan deel aan de Beursvloer Hollands Kroon 2022. Dit jaar op woensdag 30 maart in RSG Wiringherlant in Wieringerwerf. Daar kunnen matches gemaakt worden. Dit alles met gesloten beurs. Ook bedrijven met aanbod van kennis, kunde of materialen worden uitgenodigd om zich te melden. Mail voor meer informatie naar info@hollandskroonseuitdaging.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button