JeugdUitgaan

Rennen, springen en spelen in de voorjaarsvakantie

Adverentie

Den Helder – Kinderen die willen rennen, springen en spelen in de voorjaarsvakantie kunnen terecht in vier wijken in Den Helder en Julianadorp. Op woensdag 23 en donderdag 24 februari vangen de buurtsportcoaches van Team Sportservice alle kleintjes uit groep een en twee op voor een uurtje uitrazen.

De Beweegmix is precies wat het woord zegt. Een mix van bewegen. Dat kan van alles zijn. Denk bijvoorbeeld aan bewegen met een reuze parachute, jumpen met skippyballen en hockeyen met speciale grote zachte hockeysticks, ook wel knotshockeysticks genoemd.

Buiten de schoolvakanties om zorgen de bewegingsconsulenten voor gymlessen op basisscholen in Den Helder en Julianadorp. Maar ook in de vakantie willen ze kinderen helpen om van hun overtollige energie af te komen. “En om ze in beweging te houden. Omdat we weten hoe belangrijk dat is voor een kind in de groei. Sport en bewegen is zo’n beetje essentieel. Vandaar dat we elke vakantie wel iets organiseren. Soms voor de allerkleinsten, soms juist voor bovenbouwers of jeugd van de middelbare school.”

Vier wijken, twee dagen
De Beweegmix is in vier wijken, verdeeld over twee dagen en twee tijden. Woensdag 23 februari in De Schooten van 10:00 tot 11:00 uur en Nieuw Den Helder 14:00 tot 15.00 uur, een dag later in Julianadorp van 10:00 tot 11:00 en het centrum 14:00 tot 15.00 uur. Aanmelden is verplicht en kan via de algemene aanmeldsite de website. Lianne Steeman is voor verdere informatie bereikbaar lsteeman@teamsportservice.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button