Uitgaan

Mee op pad door de Grafelijkheidsduinen

Advertentie:

Den Helder – Liefhebbers van de natuur en de fotografie kunnen zaterdag 2 maart met de natuurgids van Landschap Noord-Holland mee op pad door de Grafelijkheidsduinen bij Den Helder. Gezamenlijk lopen de deelnemers in rustig tempo met de gids door het voormalig waterwingebied en langs de Harmplas, buiten de gebaande paden.

De gidsen – zelf ook enthousiaste fotografen – weten de mooie plekjes en vertellen over de omgeving, de natuur en de historie van het gebied. Trek goede (waterdichte) wandelschoenen aan en pas de kleding aan naar het jaargetijde. Graag vooraf aanmelden; ter plekke aansluiten is niet mogelijk.

Wanneer: zaterdag 2 maart 2024 van 08:00 tot 10:30 uur.
Vertrekpunt: Parkeerplaats Steakhouse Duinoord; Jan Verfailleweg 622; 1783 BW Den Helder.
Zie voor verdere informatie en aanmelden: www.gaatumee.nl

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button