Den HelderZakelijk

Halfords merkt dat mensen weer gaan fietsen

Advertentie:

Den Helder – Niet alle winkels merken de gevolgen van de coronacrisis. Terwijl steeds meer winkels de deuren sluiten, blijven er gelukkig ook nog veel open. En nu steeds meer mensen niet naar het werk mogen, stappen ze vaker op de fiets. En dat merkt Halfords in Den Helder dan weer.

“We merken dat het in de winkelstraat rustiger is, maar in onze werkplaats hebben we het nog steeds druk. Klanten komen nu ook gerichter binnen, bijvoorbeeld voor advies over e-bikes”, vertelt Ralph Artz van Halfords. “Toevallig stond vandaag nog in het AD dat fietsen bijdraagt aan een betere weerstand, dus blijf vooral fietsen.”

Halfords blijft vooralsnog geopend, maar heeft ook wat maatregelen genomen. “We wassen zelf denk twintig keer per dag onze handen, de pinautomaat wordt na elke transactie ontsmet en je probeert toch bewust wat afstand te houden tot de klant.” Het betalen met pin wordt gestimuleerd, maar wie dat niet kan mag contact betalen. “Maar dan leggen we het geld wel op de toonbank.” En waar sommige winkels de openingstijden wijzigen, doet Halfords dat niet. “Juist door de normale tijden te hanteren geef je gelegenheid voor klanten om gespreid over de dag langs te komen.”

Luister via onderstaande player naar het volledige interview met Ralph Artz:

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button