Overige

Kopgroep Bibliotheken organiseert workshop voor werkzoekenden

Den Helder – KopGroep Bibliotheken organiseert samen met Gerda Venema van Trans4mate workshops voor werkzoekenden. Donderdagmorgen 25 maart staat de vraag centraal: ‘Wie ben jij online?’ Venema vertelt wat Social Media kan betekenen als mensen op zoek zijn naar een andere baan.

De deelnemers leren verschillende social media platforms kennen en Venema legt uit wat zij daar wel en vooral niet moet doen. Zij is een ervaren coach en geeft tijdens deze online workshop veel praktische handvatten en tips.

Gratis
Gratis aanmelden en meer informatie via www.kopgroepbibliotheken.nl. Deelnemers ontvangen een dag voor de workshop een e-mail met de link om in te loggen. Na afloop is er een week de tijd om het Webinar nog eens terug te kijken.

Toon meer

Famke Mulder

Dit bericht is geplaatst door Famke Mulder. Zij is stagiair bij Regio Noordkop en volgt de opleiding mediaredactiemedewerker op het Mediacollege in Amsterdam. Famke richt zich tijdens haar stage op redactiewerk, filmen en editen. Ze is bereikbaar via famke@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button